Tillagd i varukorgen
Fortsätt handla
Gå till kassan

Helt nya sortiment för Schuchardt – Katalogen tjockare än någonsin!

Med helt nya sortiment från tyska Stürmer har vår katalog växt med över 100 sidor. De nya sortimenten inkluderar massvis med olika maskiner, bland annat svetsar, sågar och städmaskiner. En till nyhet för i år är även maskiner för träbearbetning och tillbehör.

Katalog 44 lanserades för några veckor sedan, full med nyheter från varumärken som vi aldrig tidigare haft i vårt sortiment. Varumärkena det handlar om är följande: Unicraft, Metallkraft, Aircraft, Holzstar, Schweisskraft, Holzkraft & Cleancraft. I och med detta samarbete kan vi nu erbjuda fler maskiner i olika användningsområden.

För dig som inte känner till märkena sedan innan kommer en kort presentation av dem. Metallkraft riktar sig in till dig som sysslar mycket med metallbearbetning medan Holzstar & Holzkraft erbjuder ett träsortiment för proffs och nybörjare. Aircraft, som man kan höra på namnet är ett luftverktygsmärke, allt ifrån kompressor till själva verktygen finns nu hos Schuchardt. När det gäller svetsning är det Schweisskrafts produkter som gäller. Unicraft är ett lite bredare varumärke som hat många olika produkter, till exempel domkraft, handtruck, blästerskåp och lyftvagnar. Och till sist, för att hålla rent i verkstaden/på arbetsplatsen erbjuder vi produkter från Cleancraft.

- Vi har funnits i branschen länge och fortsätter på vår tillväxtresa, med de nya tillskotten gör vi Schuchardt till en nästintill heltäckande leverantör av maskiner & tillbehör till verkstadsindustrin. Dessutom öppnar vi upp fler möjligheter på andra marknader, säger Mattias Johansson, Produktchef på Schuchardt Maskin.

Beställ den nya katalogen här eller se de nya varumärkena på hemsidan här.

Relaterade produkter