Tillagd i varukorgen
Fortsätt handla
Gå till kassan

CNC-fräsmaskiner

Schuchardt Maskin erbjuder CNC-fräsar från tyska Optimum. Med hjälp av en CNC-fräs kan du underlätta din produktion eller detaljtillverkning

CNC-Fräs

Läs mer

  2 artiklar

  Per sida
  Fallande ordning
  1. Kampanj
   CNC Fräsmaskin F 3Pro
   CNC Fräsmaskin F 3Pro
   Reducerat pris 410 631 kr 328 505 kr Ordinarie pris 456 256 kr 365 005 kr
   F 3Pro - CNC-fräsmaskin med servodrivning med Siemens Sinumerik Kulskruvar i alla tre...
  2. Kampanj
   CNC Fräsmaskin F80 ADVANCED
   CNC Fräsmaskin F80 ADVANCED
   Reducerat pris 619 661 kr 495 729 kr Ordinarie pris 688 513 kr 550 810 kr
   OPTImill F 80 - CNC-fräsmaskin med Siemens styrsystem och verktygsväxlare för...

  2 artiklar

  Per sida
  Fallande ordning

  En CNC-fräs är en fräsbearbetningsmaskin som fungerar med CNC styrning. CNC-styrning innebär i detta sammanhang att fräsen är datorkontrollerad. En CNC fräs arbetar med mycket hög precision och med hjälp av den datorkontrollerade styrningen kan du på ett enkelt och snabbt sätt bearbeta mer avancerade former. En CNC-fräs är en populär maskin för metallbearbetning och andra hårda material.


  CNC-fräsar hos Schuchardt Maskin.

  Hos Schuchardt Maskin hittar du fräsar med inbyggt kylsystem och möjlighet till verktygsväxling för upp till 10 verktyg genom knapptryckning. Samtliga CNC-fräsar i sortimentet har automatisk centralsmörjning och levereras med programvarupaketet Siemens Sinumerik 808D med två års garanti.


  Vi hjälper gärna till!

  Kom ihåg att du alltid kan ringa oss på 036 - 39 60 60 (eller starta upp en chatt) om du har någon fråga kopplad till en CNC-fräs eller någon annan typ av fräsmaskin så tveka inte på att höra av dig till oss så hjälper vi dig. Söker du efter andra maskiner för bearbetning så hittar du dem här. Vår support består av professionella verktygsmakare med erfarenhet och hög kunskapsnivå.  

  Välkommen att handla hos en kunnig och erfaren leverantör.