Tillagd i varukorgen
Fortsätt handla
Gå till kassan

CNC-fräsmaskiner

Schuchardt Maskin erbjuder CNC-fräsar från tyska Optimum. Med hjälp av en CNC-fräs kan du underlätta din produktion eller detaljtillverkning

Läs mer
  Per sida
  1. CNC Fräsmaskin F 3Pro
   CNC Fräsmaskin F 3Pro
   487 875 kr 390 300 kr
   F 3Pro - CNC-fräsmaskin med servodrivning med Siemens Sinumerik Kulskruvar i alla tre...
  2. CNC Fräsmaskin F80 ADVANCED
   CNC Fräsmaskin F80 ADVANCED
   736 125 kr 588 900 kr
   OPTImill F 80 - CNC-fräsmaskin med Siemens styrsystem och verktygsväxlare för...
  Per sida

  CNC-Fräs

  En CNC-fräs är en fräsbearbetningsmaskin som fungerar med CNC styrning. CNC-styrning innebär i detta sammanhang att fräsen är datorkontrollerad. En CNC fräs arbetar med mycket hög precision och med hjälp av den datorkontrollerade styrningen kan du på ett enkelt och snabbt sätt bearbeta mer avancerade former. En CNC-fräs är en populär maskin för metallbearbetning och andra hårda material.

  CNC-fräsar hos Schuchardt Maskin.

  Hos Schuchardt Maskin hittar du fräsar med inbyggt kylsystem och möjlighet till verktygsväxling för upp till 10 verktyg genom knapptryckning. Samtliga CNC-fräsar i sortimentet har automatisk centralsmörjning och levereras med programvarupaketet Siemens Sinumerik 808D med två års garanti.

  Vi hjälper gärna till!

  Kom ihåg att du alltid kan ringa oss på 036 - 39 60 60 (eller starta upp en chatt) om du har någon fråga kopplad till en CNC-fräs eller någon annan typ av fräsmaskin så tveka inte på att höra av dig till oss så hjälper vi dig. Söker du efter andra maskiner för bearbetning så hittar du dem här. Vår support består av professionella verktygsmakare med erfarenhet och hög kunskapsnivå.  

  Välkommen att handla hos en kunnig och erfaren leverantör.