Tillagd i varukorgen
Fortsätt handla
Gå till kassan

Borrmaskiner

Långhålsborrmaskiner, Centrumtappmaskiner och Stämborrsmaskiner: Mästerverk inom Träbearbetning

Läs mer
  Per sida
  1. Nyhet
   Semi automatisk c-tappborrmaskin MDB 21 PRO
   Borrspindlar med snabbkopplingssystem och fem snabbchuckar ingår. Arbetsbord i massivt stål....
  2. Nyhet
   Semi automatisk c-tappborrmaskin MDB 29 PRO
   29 borrspindlar med snabbkopplingssystem och fem snabbchuckar ingår. Arbetsbord i massivt...
  3. Nyhet
   Långhålsborrmaskin LLB 16 PB (230 V)
   Långhålsborrmaskin LLB 16 PB (230 V)
   18 938 kr 15 150 kr
   Serieborrning möjlig med pluggborranordning med spärrstigning 16/22/25/32 mm. Wescott...
  4. Nyhet
   Långhålsborrmaskin LLB 20 PB
   Långhålsborrmaskin LLB 20 PB
   25 875 kr 20 700 kr
   Radborrning möjlig med pluggborranordning med gallerdelning 16/22/25/32 mm. Wescott borrchuck...
  5. Nyhet
   Stämmborrmaskin BSM-H 16
   Stämmborrmaskin BSM-H 16
   8 375 kr 6 700 kr
   För att göra 4-kantiga hål 6-16mm. Rörliga spännbackar kan monteras i tre olika lägen....
  6. Nyhet
   Stämmborrmaskin BSM-H 25
   Stämmborrmaskin BSM-H 25
   13 125 kr 10 500 kr
   För att göra 4-kantiga hål 6-25,4mm. Stor Z-axelrörelse på 200 mm för höga...
  Per sida

  Träbearbetning kräver avancerade verktyg och maskiner för att uppnå precision och kvalitet. Tre oumbärliga verktyg inom detta område är långhålsborrmaskiner, centrumtappmaskiner och stämborrsmaskiner. Dessa specialiserade maskiner har blivit hörnstenar för träsnickare och möbeltillverkare världen över. Låt oss utforska var och en av dessa maskiner och deras unika fördelar.


  Långhålsborrmaskiner: För Precision och Mångsidighet

  Långhålsborrmaskiner är avsedda för att skapa exakta och djupa hål i trä, vilket är oumbärligt vid konstruktion av möbler och trädetaljer. Deras förmåga att skapa långa hål med hög precision gör dem idealiska för att skapa starka och hållbara träförbindelser. Många långhålsborrmaskiner är också utrustade med roterande borrfunktioner, vilket ökar deras mångsidighet och användbarhet.

  För träsnickare som söker maskiner som kan erbjuda både precision och mångsidighet är långhålsborrmaskiner det perfekta valet. Genom att investera i en högkvalitativ långhålsborrmaskin kan du säkerställa att dina träprojekt får den precision och hållbarhet de förtjänar.


  Centrumtappmaskiner: För Perfekta Centreringar och Jämnhet

  Centrumtappmaskiner, även kända som kopieringsfräsar, är oumbärliga verktyg för att skapa precist centreringar och detaljerade kopior av formade trästycken. Dessa maskiner är särskilt användbara vid produktion av möbeldetaljer och dekorativa träelement. Genom att använda en centrumtappmaskin kan träsnickare upprepa och skapa exakta kopior av specifika former och mönster med minimal ansträngning.

  En av de främsta fördelarna med centrumtappmaskiner är deras förmåga att skapa jämnhet och precision i detaljer, vilket resulterar i högkvalitativa träarbeten. Oavsett om du arbetar med komplexa mönster eller behöver skapa identiska trädetaljer, är en centrumtappmaskin ett oumbärligt verktyg för att uppnå professionella resultat.


  Stämborrsmaskiner: För Noggrannhet i Vertikal Borrning

  Stämborrsmaskiner är utformade för noggrann vertikal borrning och används ofta vid produktion av trappor, möbeldetaljer och andra träprojekt där exakt positionering är avgörande. Dessa maskiner är utrustade med styrspel och justerbara mekanismer för att säkerställa att borrningen är rak och exakt. Stämborrsmaskiner är särskilt användbara för att skapa hål för träpinnar och anslutningar som kräver hög precision.

  För träsnickare som fokuserar på exakthet i vertikal borrning är stämborrsmaskiner det ultimata verktyget. Deras förmåga att skapa precisa hål med minimal ansträngning gör dem till ett oumbärligt tillskott till verktygslådan för professionella och ambitiösa hantverkare.


  Avslutande Tankar

  Långhålsborrmaskiner, centrumtappmaskiner och stämborrsmaskiner representerar det bästa inom träbearbetningsteknologi. Dessa specialiserade verktyg är avsedda att möta de höga kraven från träsnickare och möbeltillverkare som strävar efter precision, mångsidighet och kvalitet i varje projekt. Genom att investera i dessa avancerade maskiner kan du lyfta din träbearbetning till nya höjder och skapa imponerande träarbeten som håller över tid. Utforska de olika modellerna och hitta det perfekta verktyget som passar dina behov och mål inom träbearbetning.