Tillagd i varukorgen
Fortsätt handla
Gå till kassan

Bandsågblad M42

Ska du köpa bandsågblad för sågning i metall så har Schuchardt Maskin ett bra urval av bandsågblad i bimetall M42 för kapning av metall och solida material samt profiler av stål. Vi saluför bandsågblad från tyska Arntz, bandsågblad för dig med högre krav på kvalité och produktion.

Läs mer

  2 artiklar

  Per sida
  Fallande ordning
  1. Bandsågblad X-Fit M42 5-7°
   Bandsågblad X-Fit M42 5-7°

   fr. 254 kr 203 kr

   Arntz bandsågsblad Bandsågblad av Bimetall M42 koboltlegerat molybden stål. Lämplig...
  2. Bandsågblad Sprint M42, VN 0°
   Bandsågblad Sprint M42, VN 0°

   fr. 193 kr 154 kr

   Arntz bandsågsblad Bandsågblad av Bimetall M42 (koboltlegerat molybdenstål)....

  2 artiklar

  Per sida
  Fallande ordning


  Bandsågblad från Arntz

  Med över 220 års erfarenhet av sågning i metall är den tyska tillverkaren Arntz specialister på just metallsågning. Artnz långa historik tillsammans med innovationsförmåga har gjort att företaget hänger med i utvecklingen och svarar upp mot de krav som ställs.


  Andra typer av bandsågblad

  Schuchardt Maskin har flera typer av bandsågblad i sortimentet. Utöver badsågsblad på rulle, badsågsblad 1400 mm för metallkapning så har vi även bandsågblad för trä och bandsågblad för sågverk, du hittar dem här. Söker du efter andra typer av bearbetningsmaskiner för metall så finner du dem under maskiner.


  Tillbehör

  Hos Schuchardt Maskin hittar du alla typer tillbehör till bandsågar och sågning i metall; exempelvis styrning till bandsågblad och stumsvetsar mm. Saknar du något tillbehör i vår webbshop så är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig.


  Färdiga mått eller måttbeställda

  Hos Schuchardt Maskin kan du beställa bandsågblad i färdiga längdmått eller i önskad läng, osvetsade eller svetsade. Vi har även stumsvetsar om du vill svetsa själv. Glöm inte att ange om du vill ha osvetsat eller svetsat vid beställning i webshoppen.


  Vi hjälper gärna till!

  Kom ihåg att du alltid kan ringa oss på 036 - 39 60 60 (eller starta upp en chatt) om du har någon fråga kopplad till bandsågar och bandsågblad för kapning av både metall och trä. Vår support består av professionella verktygsmakare med erfarenhet och hög kunskapsnivå.  

  Välkommen att handla hos en kunnig och erfaren leverantör.