Tillagd i varukorgen
Fortsätt handla
Gå till kassan

Maskinoljor

Hos Schuchardt Maskin kan du köpa oljor till olika maskiner i konsumentförpackningar på 1 & 5 liter samt i större förpackningar 20l och på fat. Våra maskinoljor kommer från Shell, som är en stor och kvalitetssäker oljeleverantör. Vi erbjuder gejdolja och växellådsolja som passar till de flesta svarvar, fräsar och pelarborrmaskiner.


Gejdolja

Läs mer

  5 artiklar

  Per sida
  Fallande ordning
  1. Mineralolja för kompressorer
   Skyddar mot för tidigt slitage och korrosion. Blandbar med andra oljor av samma...
  2. Shell Tellus S2 VX 32, 20L - Hydraulolja
   Mineralojebaserad hydraulolja för breda temperaturområden. Högpresterande olja med...
  3. Shell Omala S2 GX 100 - Växellådsolja
   Växellådsolja av hög kvalitet för industrin.Shell Omala S2 GX är högkvalitativa...
  4. Shell Omala S2 GX 68 - Växellådsolja
   Växellådsolja av hög kvalitet för industrin.Shell Omala S2 GX är högkvalitativa...
  5. Shell Tonna S3 M 68 - Gejdolja
   Premium gejdolja för verktygsmaskiner.Shell Tonna S3 M är speciellt utvecklad för...

  5 artiklar

  Per sida
  Fallande ordning

  Shell Tonna S3 M är utvecklad för smörjning av gejdrar, matningsmekanismer och bord vid alla hastigheter. Denna gejdolja har väldigt goda vidhäftningsegenskaper vilket innebär att den skyddar bra mot korrosion och oxidation och på det sätter förlänger maskinens livstid. Vi rekommenderar gejdolja särskilt till maskiner med kombinerat hydraulik & gejdsmörjsystem. Men gejdoljan är en olja som även är bra universalolja som kan smörja allt från maskiner till handverktyg och kedjor.


  Växellådsolja

  Växellådsolja, Shell Omala S2 GX, är en högkvalitativ olja för maskinväxellådor, ex. svarvar, fräsar och pelarborrmaskiner. Omala har en överlägsen prestanda när det gäller växellådssmörjning och andra industriapplikationer – detta eftersom den kombinerar antifriktionsegenskaper och bra lastbärande. Hos oss hittar du Shell Omala i två viskositeter, 68 och 100, det värdet anger hur trögflytande oljan är. Ju högre viskositet desto mer trögflytande är oljan. Viskositeten beräknas vid 40°C och sjunker ju högre tempraturen blir.


  Vi hjälper dig välja rätt!

  Du kan alltid ringa oss på 036-39 60 60 (eller starta upp en chatt – längst ner i högra hörnet) om du har någon fråga om maskinoljor eller är osäker på vilken olja som passar ditt behov. Vår support består av professionella verktygsmakare med erfarenhet och hög kunskapsnivå. Välkommen att handla hos en kunnig leverantör!