Tillagd i varukorgen
Fortsätt handla
Gå till kassan

Borrning

Vi erbjuder ett brett utbud med metallborr i olika storlekar samt utföranden. Oavsett om du är ute efter HSS, TiN, HSS-Co5, TiAlN, hårdmetall, borr med morsekona, koniska borr eller extra långa borr, är chansen stor att vi har det du letar efter!

Läs mer

Att välja rätt borr till rätt ändamål

Valet av borr avgörs i vilket material du ska borra i. Aluminium, gjutjärn och rostfritt har alla sina egna egenskaper i form av hårdhet och värmeledning. Läs gärna vår materialguide för olika material.
Kom ihåg att aldrig använd inte dina metallborr som borr för betong, om du har tur kan du slipa ditt borr men chansen är stor att du förstör borret. Ska du borra i betong, använd borr som är avsedda för ändamålet, så som sds plus borr eller sds max borr.


Kvalitetsborr från tyska branschledare

Gührings produktsortiment består av över 4 000 olika typer av verktyg för borrning, fräsning, gängning, försänkning, spår/avstickning och brotschning i mer än 90 000 dimensioner/artiklar. Dessutom har man ett stort sortiment av ”smarta” verktygslagersystem/skåp. Hos Schuchardt Maskin har vi ett stort utbud av borr från Gühring serie superline.

RUKO är en tysk verktygstillverkare som sedan mitten på 90-talet producerar det mesta av sitt sortiment vid fabriken strax utanför Stuttgart. Fabriken bestående av 7000 m2 har sedan dess kontinuerligt moderniserats, och RUKO sysselsätter idag ca 120st anställda. Vi på Schuchardt Maskin har valt att samarbeta med RUKO främst på grund av deras prisvärda och kvalitativa sortiment av borr och borrsatser.


Andra typer av borr

Schuchardt Maskin har många typer av borr i sortimentet: Korthålsborr, Borr med Försänkare, Borr med utbytbar spets, Hålsågar, Hålpunch, Fräsborr, Kärnborr, Borrsatser, Borr med morsekona, Dubbhålsborr, Stegborr Koniska borr, Centreringsborr, Gängtappsborr, borr, gängtapp med tabell, borr med försänkare, borr med bitfäste.


Vi hjälper gärna till!

Kom ihåg att du alltid kan ringa oss på 036 - 39 60 60 (eller starta upp en chatt längst ner till höger) om du har någon fråga kopplad till borrning eller vilket skärverktyg som lämpar sig bäst för just ditt ändamål. Söker du andra typer av maskiner för metallbearbetning så hittar du dem här. Vår support består av professionella verktygsmakare med erfarenhet och hög kunskapsnivå.  

Välkommen att handla hos en kunnig och erfaren leverantör.