Tillagd i varukorgen
Fortsätt handla
Gå till kassan

Svarvning

Hos Smaskin finns det ett stort utbud av svarvar för olika ändamål. Om valet av svarv känns svårt kan du läsa mer nedan eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Läs mer

Att välja rätt svarv

När du ska köpa svarv börjar valet naturligtvis med vilket material man ska bearbeta, en svarv för trä är inget man bearbetar metall i och tvärtom. Sedan kommer man till storlekar på ämnen och kapacitet, en liten mini svarv för metall av bänkmodell hanterar mindre ämnen men tar i sin tur inte heller mycket plats och är billiga i inköp. Större svarvar av golvmodell är dyrare i inköp, tar större plats men hanterar i sin tur större ämnen och har både högre kapacitet och pression. CNC-svarvar har hög kapacitet och precision. Möjlighet till svarvning,fräsning  och automatisering. 


Optimum – prisvärda svarvar av hög kvalité

Vi har ett brett sortiment av prisvärda svarvar, bänksvarvar och CNC-svarvar för professionella och semiprofessionella applikationer från tillverkaren Optimum. Optimum Maschinen Germany är ett varumärke från Tyskland och en del av Stürmer Maschinen. En Optimum svarv är kostnadseffektiv kvalitetsmaskin som imponerar genom sin kvalitet, precision och livslängd. 


Andra typer av svarvar

Schuchardt Maskin har många typer av svarvar i sortimentet. Söker du efter svarvar för bearbetning av trä så hittar du dem här. Övriga maskiner för metallbearbetning hittar under Maskiner 


Tillbehör

Hos Schuchardt Maskin hittar du alla typer tillbehör för svarvning och borrning i metall till ett bra pris; exempelvis gängtappar, snabbfästen för svarv, chuckar för svarv och stålhållare för svarv mm. Skärande produkter och borr för svarvning hittar du här.


Vi hjälper gärna till!

Kom ihåg att du alltid kan ringa oss på 036 - 39 60 60 (eller starta upp en chatt längst ner till höger) om du har någon fråga kopplad till svarvning eller vilken svarv och skärverktyg som lämpar sig bäst för just ditt ändamål. Vår support består av professionella verktygsmakare med erfarenhet och hög kunskapsnivå.  

Välkommen att handla hos en kunnig och erfaren leverantör.