Tillagd i varukorgen
Fortsätt handla
Gå till kassan

Digitala

Schuchardt Maskin har ett noga utvalt sortiment av digitala vattenpass och vinkelmätare. Samtliga modeller är lämpliga för professionell bearbetning av metall.

Läs mer
  Per sida
  1. Digitalt vattenpass
   Digitalt vattenpass
   876 kr 701 kr
   Mätområde 4x90° (360°). Längd 225 mm. Avläsning 0,05°. Mätning i grader (°) och...
  2. Digital vinkelmätare 360°, rostfri 200 mm
   Noggrannhet ± 0,2°. 360° . 200 mm. Rostfri. Med millimeter och tumskala. ...
  3. Digital vinkelmätare, magnetisk bas 50x50x23 mm
   Mäter vinkel 4x90° . Avläsning 0,05° . 57x56x23 mm. Siffrorna vänds rätt...
  4. Digital vinkelmätare 180°, rostfri 300 mm
   Avläsning 0,05°. Nollställning kangöras i varje position. 300 mm. Holdfunktion...
  5. Digitalt vattenpass
   Digitalt vattenpass
   749 kr 599 kr
   Mätområde 4x90° (360°). Längd 150 mm. Avläsning 0,05°. laserfunktion. Magnet på...
  6. Nyhet
   Smygvinkel digital LCD visning
   Enkel och användarvänlig. Snabb avläsning på rejäl LCD display. I aluminium. Batteri...
  7. Nyhet
   Digital vinkelmätare LCD display
   Med magnet. Perfekt för att snabbt kunna mäta in vinklar på sågkling i din bordssåg eller...
  Per sida

  Digitala vattenpass med laserfunktion

  Våra digitala vattenpass har laserfunktion, och levererar en noggrannhet på +/- 0,2° (grader). Det finns en tydlig efterfrågan på magnetiska mätverktyg, och en bra egenskap är att mätytorna på våra digitala vattenpass är just magnetiska. Våra digitala vattenpass finns i storlekarna 15 cm (150 mm), och 22,5 cm (225 mm) och har ett mätområde på 4x90° (360°).


  Digitala vinkelmätare

  En digital vinkelmätare är ett viktigt mätverktyg när du har höga krav på korrekt mätning. Vi har digitala vinkelmätare i aluminium med en noggrannhet på +/- 0,2° (grader), och som har ett mätområde på 360° (grader). Vi har modeller med ”holdfunktion av formatvärde” vilket innebär att du kan spara ett mätvärde. Du kan också låsa fast vinkelmätaren med en användarvänlig låsskruv.


  Vi hjälper gärna till!

  Kom ihåg att du alltid kan ringa oss på 036 - 39 60 60 (eller starta upp en chatt) om du har någon fråga kopplad till digitala vinkelmätare eller vattenpass (eller någon annan typ av mätverktyg). Tveka inte på att höra av dig till oss så hjälper vi dig. Vår support består av professionella verktygsmakare med erfarenhet och hög kunskapsnivå.  

  Välkommen att handla hos en kunnig och erfaren leverantör.


   

  Vad är en vinkelmätare?

  En vinkelmätare är ett verktyg som används för att mäta vinklar eller vinkelförändringar mellan olika ytor. Vinkelmätaren används i alla olika områden där precision är viktigt.

  Hur använder man en vinkelmätare?

  En mekanisk vinkelmätare har en skala eller cirkulär skiva med en roterande pekare som placeras i vinkeln som ska mätas. När du justerar pekaren kan du avläsa vad vinkeln är i förhållande till skalan. Med en digital vinkelmätare pekar du mätaren mot vinkeln och mätaren läser vad vinkeln är.

  Hur mäter man ut en rät vinkel?

  Om du vill mäta ut en rät vinkel kan du använda dig av en vinkelmätare, antingen digital eller mekanisk. Med hjälp av verktyget kan du avläsa en rät vinkel.

  Hur fungerar en vinkelmätare?

  En vinkelmätare består av en skala eller cirkulär skiva och en pekare. För att avläsa vinkeln flyttar du pekaren mot vinkeln som ska mätas och skalan talar om för dig vad vinkeln är. Använder du ett digitalt vinkelmått pekar du bara mätaren mot vinkeln och så talar den om för dig vad vinkelsumman är.