Tillagd i varukorgen
Fortsätt handla
Gå till kassan

Hållande

Köp hållande verktyg hos Schuchardt Maskin. Vi fyller ständigt på med nya produkter i olika kategorier, hitta hållande verktyg för ditt ändamål hos oss!

Läs mer

Fastspänning

Köp hållande verktyg för fastspänning hos oss. Här hittar du ställskruvar, spännelement, låstänger, snabbspännare, materialstopp, tvingar, chuckar och tillbehör från märken som Vertex, AMF, Grip-on och Kanca.


Fräsning

Vi har ett brett sortiment av hållande verktyg för fräsning där stora delar består av Vertex, Optimum och Evermore. I sortimentet ingår chucknycklar, dragtappar, fräschuckar, kombidorn, planfräsdorn, reduceringshylsor, spännhylsor, muttrar, weldonhållare och indexeringshållare där alla finns i olika storlekar och utformningar. Hitta dina hållande verktyg för fräsning hos Schuchardt Maskin.


Svarvning

Här finns våra hållande verktyg för svarvning; VDI-hållare, svarvstålsfäste, reduceringshylsor och borr- och gänghållare. VDI-hållare passar för dig som jobbar med CNC-svarvar, medan de övriga produkterna för hållande är lämpligare för dig som jobbar med en vanlig svarv. Vi erbjuder produkter från flera olika märken i olika varianter och storlekar för att du ska hitta den som passar dig.


Gängning

Vi har ett brett sortiment av gängtappar och skärande verktyg för gängning, här hittar du allt du behöver för hållande av dessa produkter vid metallbearbetning. Vi erbjuder gänghylsor, snitt- och gängtappshållare, gängtapphylsor, gängchuckar och gängapparater. Hitta dina hållande verktyg för gängning hos Schuchardt Maskin.


Borrning

I vårt sortiment av hållande verktyg och tillbehör för borrning i metall hittar du olika typer av chuckar, men även flera varianter av hylsor och ursvarvningshuvud. Du hittar även borrchuckdorn som används för att uppsättning av borrchuckar. Våra integrerade borrchuckar är tillverkade i ett stycke och ger din borrning hög precision. Hitta hållande verktyg som passar ditt ändamål här!


Skruvstycken

Hos Schuchardt Maskin hittar du ett brett urval av skruvtycken för olika syften, maskinskruvstycken, borrskruvstycken, vrid- och vinklingsbara skruvstycken, bänkskruvstycken och skruvstycken för gnistning. Våra skruvstycken håller en hög kvalité och lämpar sig för olika användningsområden, många av dem kommer från varumärkena Vertex eller Kanca.


Vinkel

Här har vi samlat alla våra vinkelhyllor, V-block och vinkelunderlägg. Vinkelhyllorna används för fastspänning vid fräsning av metall, våra vinkelhyllor är precisionsslipade. Vinkelunderlägg används också vid fräsning av metall, du kan köpa dem i olika paket. Vi också har flera olika varianter av V-block bland annat precisionsvinkelblock, magnetiska V-block, Ställbara V-block och V-block med spännskruv. Alla produkter under denna kategori kommer från taiwanesiska Vertex och håller hög kvalité.


Magnetisk fastspänning

I vårt sortiment med hållande verktyg för magnetisk fastspänning hittar du elektromagnetbord och polförlängare. Elektromagnetbord användas vid fräsning av metall för fastspänning. Polförlängarna överför magnetism från elektromagnetborden till detaljen. Det vi erbjuder i sortimentet är högkvalitativa produkter från Vertex.


Parallellbitar

Parallellbitarna används när man vill ha en högre precision vid uppspänning och förenklar uppspänningen. Våra parallellbitar är tillverkade av slipat och härdat stål och levereras i en praktisk förvaringslåda. Du hittar även parallellinjaler och parallellblock på vår sida.