Tillagd i varukorgen
Fortsätt handla
Gå till kassan

Skärverktyg

Hos Schuchardt Maskin hittar du alla verktyg som behövs för att komma igång med arbete i metall eller trä. Beroende på vad du ska göra eller vilket material du jobbar i behövs olika verktyg, hos oss hittar du skärverktyg för dem flesta metallbearbetningar!

Läs mer

Borrning

Borra hål med våra borr från tyska Gühring eller Ruko. Vi har ett stort sortiment av borr på vårt lager: Korthålsborr, Borr med Försänkare, Fräsborr, Kärnborr, Borrsatser, Centreringsborr, Borr med morsekona, Dubbhålsborr, Borr med utbytbar spets med mera. Chansen är stor att vi har det borr som du letar efter och om du är osäker, tveka inte på att kontakta oss för hjälp!


Brotschning

En brotsch används för att göra tidigare borrade hål större. Vilken typ av brotsch som är rätt bestäms efter materialet som hålet finns i samt det förborrade hålets ytjämnhet. En ställbar brotsch ger dig möjligheten att justera diametern så du kan ersätta flera olika brotschar med en. Vi erbjuder olika typer av brotschar från 1mm i diameter, hitta din brotsch hos oss!


Fräsning

Schuchardt Maskin har ett noga utvalt sortiment av verktyg för fräsning. Hos oss hittar du fräsverktyg från flera olika varumärken bland annat AKKO, Kyocera, CDBP och Gühring. Inne på produktsidan för fräshuvuden eller skaftfräsar kan du se vilka vändskär som passar respektive produkt och välja de skär som passar ditt syfte bäst.


Svarvning

Svarva med gott resultat med hjälp av våra produkter som är noga utvalda och håller god kvalitet till bra priser. Vi har ett brett sortiment av skärande produkter, exempelvis vändskär, stålhållare och lettringsverktyg. Dessa kommer från flera olika varumärken bland annat AKKO, Kyocera och CDBP. Inne på produktsidan kan du se vilka vändskär som passar just den stålhållaren du är intresserad av.


Gängning

Vi har ett av Sveriges största online-utbud av gängverktyg för professionell bearbetning av metall. Våra produkter levereras av den tyska tillverkaren Völkel och idag hittar du över 8 000 olika gängverktyg på vår sida. Majoriteten av utbudet består av dels gängtappar, som används för att skära invändiga hål och av gängsnitt som används för att skära utvändiga hål på till exempel rör eller skruvar. De mest populära gängtapparna och gängsnitten finns på vårt lager och kan skickas direkt.


Sågning

Här hittar du bandsågblad för sågning av olika metaller, både solida material och profiler. Sågbladen kommer från tyska Arntz och du kan förvänta dig god kvalité. I vårt sågsortiment ingår även kapklingor från flera tillverkare, exempelvis SWEDEX, ett svenskt företag som också lovar hög kvalité på sina produkter.


Slipning

Köp skärande verktyg för slipning av metall hos Schuchardt Maskin. Vi fyller ständigt på med nya produkter inom våra olika kategorier, till exempel kapskivor, lamellrondeller och slipskivor.


Träbearbetning

Träbearbetning är vårt nyaste sortiment. Här hittar du verktyg för sågning, borrning, slipning, fräsning och svarvning i trä. Även här erbjuder vi högkvalitativa produkter från bland annat SWEDEX, Holzstar och Ruko.


Vi hjälper gärna till!

Kom ihåg att du alltid kan ringa oss på 036 - 39 60 60 (eller starta upp en chatt längst ner till höger) om du har någon fråga kopplad till vilket skärverktyg som lämpar sig bäst för just ditt ändamål. Vår support består av professionella verktygsmakare med erfarenhet och hög kunskapsnivå. Välkommen att handla hos en kunnig och erfaren leverantör.