Tillagd i varukorgen
Fortsätt handla
Gå till kassan

Retur och reklamation

Vid retur eller reklamation vill vi att du kontaktar oss innan du skickar tillbaka något. 

Retur - om du beställt eller fått fel

Om du av någon anledning inte är nöjd med varan skickar du tillbaka den inom 14 dagar och betalar för returfrakten. Skulle det vara Schuchardt som skickat fel vara till dig står vi givetvis för frakten. Glöm inte att alltid kontakta oss innan du skickar något till oss. Använd formuläret till höger. Varan skall återsändas i oanvänt skick och i sin originalförpackning. Använda varor och specialbeställningar återtas inte. Vi löser inte ut paket mot postförskott eller efterkrav.


Reklamation - om något gått sönder

Om inget annat anges lämnar vi ett (1) års garanti vid fabrikations- och materialfel. Varan skall inte ha utsatts för onormal användning eller vanvård. Garantin omfattar inte slitagedelar eller förbrukningsartiklar. Vi förbehåller oss rätten att antingen reparera varan eller ersätta den med ny. Vid retur av reklamerad vara skall denna vara rengjord och väl emballerad. Glöm inte att kontakta oss innan. Använd formuläret till höger. Vi lämnar instruktion om lämplig returfrakt på vår bekostnad.

Som privatperson har du alltid rätt till 14 dagars ångerrätt enligt distans- och hemförsäljningslagen.


Transportskador

Om varan har transportskadats ska du omgående anmäla detta till chauffören eller till fraktbolaget.


Garanti

Om inget annat anges lämnar vi ett (1) års garanti vid fabrikations- och materialfel. Varan ska inte ha utsatts för onormal användning eller vanvård och garantin omfattar inte slitagedelar och förbrukningsvaror. Vi förbehåller oss rätten att reparera varan eller byta ut den. Vid retur av reklamerad vara skall denna vara väl rengjord och omsorgsfullt emballerad.

Retur- och reklamationsformulär