Tillagd i varukorgen
Fortsätt handla
Gå till kassan

Handverktyg

Schuchardt Maskin har ett bra sortiment av handhållna maskiner och verktyg för stål och verktyg trä-bearbetning. Schuchardt Maskin importerar kvalitetsprodukter från kända tillverkare i Tyskland och Asien. Du kanske inte känner igen alla verktygstillverkar i vårt sortiment. Så brukar du tillexempel använda Bosch verktyg så kan vi utan svårighet hitta en likvärdig tillverkare av kvalitetsverktyg till dig, oftast till ett mycket bättre pris. Hör av dig om du om du vill ha hjälp.

Läs mer

Gradverktyg

Vi har handverktyg som för enklare gradningsarbeten av rör, hål och kanter för både metall och plast


Torx- och insexnyckelsatser

Vi har också verktygssatser för både torxnycklar och insexnycklar. Både i kort och långt utförande.


Filar 

Schuchardt Maskin har filar kvalitetsfilar från tillverkarna Miracle och Vallorbe. Både metalfilar och diamantfilar. Både metalfilar och diamantfilarna finns som filsatser.


Hammare och släggor

Studsfri hammare och släggor är mycket användbara då de kan användas utan att skada den bearbetade ytan.


Andra typer av verktyg och tillbehör

Schuchardt Maskin har många typer av handverktyg så som gradverktyg, torxnycklar, insexnycklar och filar. Vi säljer tyvärr inte verktyg för barn. Hela sortimentet av handverktyg och kemiprodukter hittar du här. 


Förvaring 

Förvaring är viktig för att skapa fria arbetsytor men också för att du enkelt ska finna de verktyg du behöver. Vi har ett brett sortiment av verktygsförvaring. En verktygsvagn med verktyg på sin rätta plats eller en verktygslåda med verktyg på sin rätt plats gör att du sparar mycket tid och underlättar dessutom arbetet. Förvaring för verktyg hittar du här.


Vi hjälper gärna till!

Kom ihåg att du alltid kan ringa oss på 036 - 39 60 60 (eller starta upp en chatt längst ner till höger) om du har någon fråga kopplad till handverktyg eller någon annan typ av verktyg så tveka inte på att höra av dig till oss så hjälper vi dig. Söker du efter maskiner för metallbearbetning så hittar du dem här. Vår support består av professionella verktygsmakare med erfarenhet och hög kunskapsnivå.  

Välkommen att handla hos en kunnig och erfaren leverantör.