Tillagd i varukorgen
Fortsätt handla
Gå till kassan

Handverktyg

Schuchardt Maskin har ett bra sortiment av handhållna maskiner och verktyg för stål och verktyg trä-bearbetning. Schuchardt Maskin importerar kvalitetsprodukter från kända tillverkare i Tyskland och Asien. Du kanske inte känner igen alla verktygstillverkar i vårt sortiment. Så brukar du tillexempel använda Bosch verktyg så kan vi utan svårighet hitta en likvärdig tillverkare av kvalitetsverktyg till dig, oftast till ett mycket bättre pris. Hör av dig om du om du vill ha hjälp.

Läs mer

Gradverktyg

Vi har handverktyg som för enklare gradningsarbeten av rör, hål och kanter för både metall och plast


Torx- och insexnyckelsatser

Vi har också verktygssatser för både torxnycklar och insexnycklar. Både i kort och långt utförande.


Filar 

Schuchardt Maskin har filar kvalitetsfilar från tillverkarna Miracle och Vallorbe. Både metalfilar och diamantfilar. Både metalfilar och diamantfilarna finns som filsatser.


Hammare och släggor

Studsfri hammare och släggor är mycket användbara då de kan användas utan att skada den bearbetade ytan.


Andra typer av verktyg och tillbehör

Schuchardt Maskin har många typer av handverktyg så som gradverktyg, torxnycklar, insexnycklar och filar. Vi säljer tyvärr inte verktyg för barn. Hela sortimentet av handverktyg och kemiprodukter hittar du här. 


Förvaring 

Förvaring är viktig för att skapa fria arbetsytor men också för att du enkelt ska finna de verktyg du behöver. Vi har ett brett sortiment av verktygsförvaring. En verktygsvagn med verktyg på sin rätta plats eller en verktygslåda med verktyg på sin rätt plats gör att du sparar mycket tid och underlättar dessutom arbetet. Förvaring för verktyg hittar du här.


Vi hjälper gärna till!

Kom ihåg att du alltid kan ringa oss på 036 - 39 60 60 (eller starta upp en chatt längst ner till höger) om du har någon fråga kopplad till handverktyg eller någon annan typ av verktyg så tveka inte på att höra av dig till oss så hjälper vi dig. Söker du efter maskiner för metallbearbetning så hittar du dem här. Vår support består av professionella verktygsmakare med erfarenhet och hög kunskapsnivå.  

Välkommen att handla hos en kunnig och erfaren leverantör.
 

Vilka verktyg finns det?

Det finns tusentals olika verktyg inom olika kategorier. Bland annat finns handhållna verktyg för vardaglig användning, som exempelvis hammare eller skruvmejsel. Det finns även verktyg för maskiner som borr, gängtappar eller skär. Sedan finns verktyg inom mätning, som vattenpass, skjutmått eller vinkelmätare. Detta är bara en andel av alla tusentals verktyg som finns.

Kan jag köpa maskiner online?

Givetvis kan du det! Hos oss kan du beställa alla möjliga maskiner för olika ändamål inom metall- och träbearbetning. Du kan se alla våra maskiner här.

När ska jag använda verktyg?

Verktyg kan du använda i alla möjliga situationer när du ska bygga eller montera något som kräver att du använder olika verktyg för syftet.

Vilka verktyg har skaft?

Många verktyg har skaft, men några exempel är slagverktyg som hammare och stämjärn. Andra exempel är skruvverktyg, tänger, filar, penslar, målningsrullare, trädgårdsverktyg, borrmaskiner och andra verktyg för metallbearbetning som kaliber och hyvel. Du kan se exempel på olika handverktyg för metallbearbetning ovan.

Vad är en försänkare verktyg?

En försänkare är ett typ av borr som används för att skapa en skålformad försänkning i olika material. Försänkare används oftast för att skapa utrymme åt en bult eller skruv så den blir i samma nivå eller lägre än ytan på materialet och därmed inte sticker ut. Du kan se våra försänkare här.

Vattenpasset är ett känsligt verktyg. Hur bör detta förvaras?

För att behålla vattenpassets funktionalitet på bästa sätt ska det förvaras i ett passande fodral, som skyddar mot damm och smuts. Det borde även förvaras på en plan yta, så bubblan är i mitten och skyddat från extrem värme eller kyla. Du kan se ett exempel på ett bra digitalt vattenpass här.

Var köper man bra verktyg?

Hos oss kan du köpa högkvalitativa verktyg för olika ändamål för metall- och träbearbetning.

Hur gör man en verktygslåda?

En verktygslåda kan du sätta ihop olika beroende på hur mycket verktyg du behöver. För att sätta ihop en verktygslåda tar du de verktyg du brukar använda och placerar ut dem där du tycker att de passar. Du kan även sätta in ett ställ i verktygslådan där du kan placera dina borr. Du kan hitta våra ställ här.