Tillagd i varukorgen
Fortsätt handla
Gå till kassan

Skruvstycken

På Schuchardt Maskin erbjuder vi ett stort sortiment av skruvstycken, hos oss hittar du bland annat maskinskruvstycke, bänkskruvstycke, rörskruvstycke och borrskruvstycke. Våra skruvstäd kommer från taiwanesiska Vertex & turkiska Kanca. Vårt populäraste skruvstycke är precisionsskruvstycke ST - det ger väldigt god stabilitet vid fastspänning, är enkelt att använda och finns i många olika storlekar.

Läs mer

Bänkskruvstycke

Många av våra bänkskruvstycken är gjorda av smitt, härdat stål vilket ger dem hög slitstyrka. Skruvstäden har olika hårdhet på stålet vilket du kan läsa inne på den specifika produkten, där ser du även vilken storlek på bult som krävs för att fästa bänkskruvstycket - diameter Ød2 i produkttabellen. Beroende på bänkskruvstycke skiljer sig backarna något, alla skruvstäd är utrustade med induktionshärdade & räfflade backar och en del är även CNC-bearbetade. Kanca är vår leverantör av bänkskruvstycke – en turkisk tillverkare som specialiserar sig på hållande verktyg av hög kvalité.


Maskinskruvstycke

När man arbetar med metallbearbetning är det viktigt att detaljer sitter fast ordentligt, därav behöver man använda stabila skruvstäd i maskin. Vi har både hydrauliska och pneumatiska maskinskruvstycken, vrid & vinklingsbara skruvstycken, rörskruvstycken och andra olika utformningar på skruvstäd. Ett pneumatiskt skruvstycke passar dig som behöver spara tid i produktionen då det går snabbt att både spänna fast och lossa detaljen. Det hydrauliska skruvstycket har en hydraulisk kraftförstärkare som ger hård inspänning utan ansträngning. Ett vridbart skruvstycke ger dig större flexibilitet vid inspänning av detaljen. I vårt breda sortiment av maskinskruvstycken kan du hitta ett skruvstäd som passar dig.


Borrskruvstycke

Ett borrskruvstycke är en lite enklare variant av ett maskinskruvstycke som passar att användas i en pelarborrmaskin. Det går att spänna fast skruvstycket i pelarborrmaskinens bord om avsedda spår finns, storleken på spåren hittar du i så fall i specifikationen för respektive skruvstycke. Många av våra borrskruvstycken är gjorda av gjutjärn, vilket medför ett stabilt skruvstäd.


Rörskruvstycke

I vårt sortiment kan du också hitta ett rörskruvstycke, V-skruvstycke. Ett rörskruvstycke används för att spänna fast runda detaljer.


Vi hjälper dig välja rätt!

Du kan alltid ringa oss på 036-39 60 60 (eller starta upp en chatt – längst ner i högra hörnet) om du har någon fråga om skruvstycke eller andra hållande verktyg. Vår support består av professionella verktygsmakare med erfarenhet och hög kunskapsnivå. Välkommen att handla hos en kunnig leverantör!