Tillagd i varukorgen
Fortsätt handla
Gå till kassan

Slipmaskiner & polermaskiner

Hos Schuchardt Maskin finns ett välfyllt sortiment av kvalitativa slipmaskiner för både hobby, hantverk och industri. Vi strävar alltid för att ha marknadens bästa maskiner för slipning och polering. Beställ nu och få din slipmaskin levererad på ca 1-2 arbetsdagar!

Läs mer

Vårt utbud

Hos oss på Schuchardt Maskin hittar du tallriksslipmaskiner, bänkslipmaskiner, bandslipmaskiner, planslipmaskiner, avgraderingsmaskiner, borrslip för industri, rörslipmaskiner, polermaskiner etc.


Tillbehör

Du hittar givetvis även reservdelar och utrustning till våra elektriska slipmaskiner. Se vårt sortiment av maskintillbehör här.


Vi hjälper dig gärna!

Du kan alltid ringa oss på 036 - 39 60 60 (eller starta upp en chatt) om du har någon fråga kopplad till polermaskiner eller våra slipmaskiner. Vår support består av gamla verktygsmakare med hög kunskapsnivå. Välkommen att handla hos en kunnig och erfaren leverantör.

 

Vad är en oscillerande slipmaskin?

En oscillerande slipmaskin är ett verktyg som används för att slipa ytor, vanligtvis i trä, metall eller plast. Den använder en oscillerande rörelse för att jämnt slipa en yta. Det finns olika oscillerande slipmaskiner, bland annat en kantslipmaskin. Du kan läsa mer om ett exempel på en oscillerande slipmaskin här.

Vilken slipmaskin till möbler?

När det gäller slipning av möbler kan det finnas olika typer av slipmaskiner som kan användas beroende på arbetsuppgiften och typen av yta som ska slipas. Ett exempel på en slipmaskin till möbler är en bandslipmaskin. Den är idealisk för att ta bort mycket material och för att forma eller jämna ut ytor på möbler. Exempel på bandslipmaskiner kan du se här.

Vilken slipmaskin är bäst?

Den slipmaskin som är bäst för dig beror på ändamålet med din slipning. Du kan läsa om olika slipmaskiner och vad de har för ändamål och funktioner ovan.

Vad ska man ha för slipmaskin?

Vilken slipmaskin du ska ha beror på vad den ska användas till. Vill du ha en slip för grov-, fin- eller formslipning, kan du använda en tallriksslip. Om du ska slipa dina borr ska du använda en borrslip, exempelvis från Drill Doctor. Och om du vill slipa bort rost eller färg kan du använda en bänkslipmaskin. Vill du läsa mer om specifika slipmaskiner och vad de har för ändamål, kan du se våra produkter ovan.

Hur ska man slipa trä?

Hur du ska slipa trä beror på vad du har för ändamål med slipningen. Vill du jämna ut ytor kan du använda dig av bandslipmaskiner, tallriksslip eller slipblock med sandpapper. Vill du läsa mer om olika egenskaper hos specifika slipmaskiner, kan du se våra produkter ovan. Kom även ihåg att alltid använda säkerhetsutrustning. Du kan se exempel på säkerhetsutrustning här.

Kan man slipa golv med handslip?

Ja, du kan slipa golv med en handslip. Det är dock en krävande och tidskrävande process, så det rekommenderas att använda en elektrisk golvslipmaskin.

Vilken slipmaskin?

Vilken slipmaskin du ska välja beror på målet med din slipning. Vi har ett brett utbud ovan med slipmaskiner för olika ändamål, som du kan läsa mer om.