Tillagd i varukorgen
Fortsätt handla
Gå till kassan

Kyocera

Kyocera är en global tillverkare av högkvalitativa maskiner och verktyg. En ledande tillverkare från Japan som med innovativt tänk och ständig utveckling av ny teknik skapar innovationer som bryter mönster och revolutionerar marknaden. Kyocera eftersträvar mänsklig framgång och strävar kontinuerligt för att överträffa förväntningar hos kunder och produkternas värde.

Läs mer

  Artiklar 17-22 av 22

  Sida
  Per sida
  Fallande ordning
  1. Plan-/profilfräs, MRX
   Plan-/profilfräs, MRX

   fr. 2 661 kr 2 129 kr

   MRX - Vändskärsfräs med runda skär med ett brett applikationsområde  ...
  2. Högmatningsfräs, MFH
   Högmatningsfräs, MFH

   fr. 4 809 kr 3 847 kr

   MFH - Lättskärande högmatningsfräs med brett användningsområde Planfräsning. ...
  3. Högmatningsfräs, MFH
   Högmatningsfräs, MFH

   fr. 3 300 kr 2 640 kr

   MFH - Lättskärande högmatningsfräs med brett användningsområde Planfräsning. ...
  4. Plan-/hörnfräs, MEC
   Plan-/hörnfräs, MEC

   fr. 4 470 kr 3 576 kr

   MEC - Lättskärande hörnfräs med positiva skär Applikationer Hörnfräsning. ...
  5. Vändskär BDMT
   Vändskär BDMT

   fr. 1 886 kr 1 509 kr

   Hårdmetallskär för bearbetning i stål och rostfritt stål. Säljs i förpackning om 10...
  6. Hörnfräs, MEC
   Hörnfräs, MEC

   fr. 2 405 kr 1 924 kr

   Lättskärande allroundfräs. För hörnfräsning, dykfräsning, spårfräsning och rampning....

  Artiklar 17-22 av 22

  Sida
  Per sida
  Fallande ordning

  Varumärkets eftersträvan för excellens samverkar positivt med de universella principerna och dess löfte om teknologisk innovation, teknisk styrka och överlägsen kvalitet. Värderingarna och visionerna möjliggör strävan för att skapa nytt värde med unika och värdefulla produkter. Verksamheten inom flera olika områden gör att varumärket kan erbjuda förståelse och synergi inom produktlinjer från utveckling hela vägen till produktion.

  Skärande verktyg i världsklass

  Verksamma inom tre områden: skärande verktyg, mätverktyg och verktyg till fästelement, bedriver Kyocera utveckling och forskning kring sina produkter i världsklass. Sedan företaget grundades har vidareutvecklingen inom flera olika produktkategorier och affärsområden blomstrat. I dag sker tillverkning av allt från skrivare till Kyocera keramiska mandolin knivar till hemmet. Kyocera Sverige är verksamma globalt för både industrier och slutkonsumenter. Teknologisk utveckling sker i dag för att utveckla nya processtekniker och skapa effektivare produktionslinjer.

  Kyocera skärverktyg

  Skärverktyg från Kyocera möjliggör effektivare och snabbare bearbetning. De ger möjlighet att utnyttja resurserna till dess fulla potential. Skärverktygsinsatser av exempelvis cermet tillåter metodisk och konsekvent skärning i metall.

  Kyocera vändskär och fräsar

  Kyocera opererar inom flera olika kategorier och tillverkar en rad av olika produkter som inkluderar avancerade material och komponenter. Produktionen av skärande verktyg började 1975 och är idag världsledande. Innovativ teknik ser till att industriella såväl som slutkonsumenters behov tillfredsställs. Befintliga och framtida behov inom industrin förverkligas och infrias genom hållbar utveckling och framåtdrivande forskning. I vårt sortiment kan du hitta bland annat vändskär och fräsar. Förhoppningen i framtiden är att fler av varumärkets produkter ska finnas i vårt sortiment. Bläddra genom vårt sortiment för verktyg och komponenter av världsledande kvalitet från det japanska varumärket.