Sekretesspolicy

Personuppgifter

När du gör din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och vid vissa betalsätt personnummer. Samtidigt godkänner du att vi sparar och använder dina personuppgifter för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden mot dig som kund.

Enligt Personuppgiftslagen (PUL) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall vår kundtjänst.

Vi kommer aldrig att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Om du har valt att ta emot vårt nyhetsbrev kommer vi att skicka information och produkterbjudanden till dig via e-post. Vill du inte längre ta emot några nyhetsbrev kan du enkelt avregistrera dig via en avregistreringslänk i det aktuella nyhetsbrevet, eller kontakta vår kundtjänst om du behöver hjälp.

Betalningssäkerhet

Vi erbjuder en säker kortbetalning med VISA och MasterCard i samarbete med DIBS Payment Services. När du betalar med kort skickas du vidare till en säker sida med SSL-certifikat hos DIBS Payment Services där du tryggt fyller i dina kortuppgifter och genomför betalningen. Schuchardt Maskin hanterar aldrig dina kortuppgifter.

DIBS Payment Services

DIBS Payment Services är Nordens ledande leverantör av betaltjänster via Internet och är PCI-DSS-certifierad av kortindustrin (bland andra VISA, MasterCard och Diners) till att hantera betaltransaktioner på högsta säkerhetsnivå.

PCI-DSS står för Payment Card Industry Data Security Standard och är ett omfattande program som syftar till att öka datasäkerheten hos samtliga parter som lagrar, processar eller överför kortdata, enligt kortföretagens skärpta krav.

Mer information hittar du på DIBS Payment Services webbplats.

Information om cookies

Vi använder cookies för att underlätta för dig när du besöker vår webbplats, exempelvis för att hålla reda på vad du lagt i din varukorg. Ingen av våra cookies används för att lagra personlig information.