Tillagd i varukorgen
Fortsätt handla
Gå till kassan

Fräsmaskiner

Fräsmaskiner är en typ av maskinverktyg som används för att skära och forma olika metaller och andra material. De används ofta inom tillverkningsindustrin för att skapa precisionsdetaljer och komponenter. Fräsmaskinerna består av ett rörligt, vanligtvis roterande, skärverktyg för att skära bort material från ytan på arbetsstycket. På grund av sin roterande funktion, kan våra moderna fräsmaskiner röra sig i flera dimensioner, vilket gör det möjligt för dig att skapa mer detaljerade och avancerade former. Våra maskiner kan användas för att skära i material som metall, keramik och plast. Vi har även fräsmaskiner för trä, du hittar de här. Utforska vårt sortiment för att hitta den perfekta fräsmaskinen för dig!

Läs mer
    Inga produkter.

     

    Den moderna fräsmaskinen har utvecklats från planfräsen, vilket innebär att skärverktyget är roterande i stället för att röra sig i en rak linje.


    Vertikalfräsen

    En av de vanligaste fräsmaskinerna är vertikalfräsen. Denna har en vertikal spindel, som gör att skärverktyget kan röra sig upp och ner. Vertikalfräsen används vanligtvis för att skära i plana ytor i olika riktningar. Våra vertikalfräsar är utrustade med en mängd olika fräsverktyg, som kan användas för att skära och forma material i olika former och storlekar.


    CNC-maskin för datorstyrd precision

    En CNC-fräsmaskin är en datorstyrd maskin där olika programvara används för att styra maskinens rörelse. CNC-fräsmaskinen kan därför bearbeta material mer exakt, på grund av en programmerad bana. Hitta våra CNC maskiner här.


    Tillbehör

    Vi på Schuchardt har alla tillbehör till din maskin. Det finns allt ifrån bordsmatningar i olika storlekar för X-, Y- och Z-axel och tippbara rundbord. Vill du se mer av våra tillbehör hittar du de här.


    Vi hjälper gärna till!

    Kom ihåg att du alltid kan ringa oss på 036 - 39 60 60 (eller starta upp en chatt) om du har någon fråga kopplad till fräsning eller vilken fräsmaskin som lämpar sig bäst för just ditt ändamål. Vår support består av professionella verktygsmakare med erfarenhet och hög kunskapsnivå.  

    Välkommen att handla hos en kunnig och erfaren leverantör.